Kevään muotiuutuuksia

Kävin tyttäreni kanssa sovittelemassa kevään uutuusfarkkuja ja mekkoja  Karisman Espritissä Lahdessa. En sentään kotiuttanut ihan niitä kaikkia, mutta jotain kuitenkin. Tyttäreni on ottanut kaikki tämän jutun kuvat.

 Oli tosi kiva olla pitkästä aikaa kaupoilla, on tosi pitkä aika siitä kun viimeksi ostin jotain muualta kuin nettikaupasta. Karisman Espritissä on upea mahdollisuus shoppailla turvallisesti ja kaikessa rauhassa personal shopping -palvelun avulla. Sovitustila on tosi tilava! Siksi siis kuvissa ilman maskia, muuten toki maski päällä tälläkin reissulla.

Espritin Pia esitteli kevään uutuuksia ja kertoi mitä trendeissä löytyy. Tämän kevään ja kesän muodissa nähdään liehuvia, väljiä mekkoja ja isoja hihoja. Kukkakuoseja on paljon, sekä iso-, että pienikukkaisia. Valkoisia reikäkirjailtuja paitoja on paljon, niihin ihastuin jo viime kesänä. 
Mekkojen ja hameiden kanssa viileinä päivinä sopii farkkutakit ja luonnonsävyiset neuleet ja neuletakit. 

Farkuissa on malleissa paljon valinnanvaraa. Sävyt ovat pestyjä, hyvin vaaleita tai hieman tummempia. Pesty farkku sopii hyvin kesän heleiden sävyjen kanssa. Farkut ja valkoinen tai vaalea neule on mukava ja raikas yhdistelmä!

Boyfriend farkut

Relaxed fit

Mom fit

Straight -malli, eli suora lahje

Farkuissa vyötärö on edelleen korkea ja mallit ovat väljiä ja ihanan mukavia. Pia kertoi, että myös bootcut ja suorat lahkeet ovat tulossa muotiin. Edelleen muodissa ovat väljät mom jeansit ja boyfriendit.

Otin mukaan värianalyysista saamani värikartan parhaista sävyistäni. Voit lukea värianalyysista täältä . Ilokseni huomasin, että lämpimän kesän utuisia pastellisävyjä ja luonnonvärejä oli paljon tarjolla. Myös murrettua, vaalean oliivinvihreää oli paljon ja se sopii mielestäni ihanasti valkoisen ja vaalean farkun kanssa.

Laukuissa on rentoja punoslaukkuja ja kasseja, jotka ovat ihan täydellisiä rentojen kukkamekkojen, farkkutakkien ja pellavavaatteiden kanssa!

Tämä ihana liehuhame miellytti sekä äitiä että tytärtä! Ota seurantaan Esprit Karisma Instagramissa  @espritkarismalahti , niin pysyt uutuuksista kärryillä. 

Kommentit

  1. Olisipa pian jo mekkokelit! Niitä odotellessa voisi kokeilla valkoisen neuleen ja farkkujen yhdistelmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on ihanan raikas yhdistelmä! Tulee ne mekkokelitkin sieltä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!