Kevään 2019 muotivärit - mikä näistä 5 väristä tai väriyhdistelmästä on sinun suosikkisi?


Seikkailin Googlessa etsien tämän kevään vaatemuodin trendejä ideoiksi omaan kevätpukeutumiseen. Huippumuoti on, kuten tavallista, tällaiselle tavalliselle naiselle hieman yliampuvaa neonväreineen ja valtavine olkatoppauksineen!

 Onneksi löysin myös hieman hillitympää tyyliä, voisi työkavereilta leuat loksahtaa kun marssisin aamulla paikalle neonvärisessä isohartiaisessa haalariasussa teräväkärkiset piikkarit jalassa!! 



Kekäleen nettisivuilta löysin seuraavan listauksen, jossa on monia omia tämän hetken lempparivärejä. Kursiivilla omia kommenttejani.

Alkukeväästä bongaat takuulla ainakin näitä: 

1. Upea vaalea vedenvihreä 
   - ihanaa, rakastan tätä väriä!

2. Kullan, hiekan ja beigen eri sävyjä
   - aina varma valinta tyylikkääseen arkipukeutumiseen

3. Pastellinen vaaleanpunainen ja-sininen
   - keväällä pastellit alkavat taas näyttää niin kivoilta

4. Pirteä oranssi yhdistettynä  ruskeaan
   - oranssi ei ole koskaan ollut mun juttu, mutta muiden päällä näyttää hyvältä

5. Erilaisia keltaisen ja vihreän sävyjä 
   - keltainen on toinen väri, jota en ole koskaan osannut käyttää, samoin kirkas vihreä. Onneksi muodissa on nyt valinnanvaraa. 



Alla Wallisin mekko Zalandon valikoimasta, jossa yhdistyy kaksi tämän kevään muotia ihanalla tavalla, pilkut ja beige väri. Tässä mekossa on jotain hauskaa ja harkitsen sen tilaamista. Vaalean neuletakin ja saappaiden kanssa voisi ehkä pitää jo nyt? Mitä mieltä sinä olet?



Alla olevassa kuvassa on mun uusi työasu, jota jo Instan puolella esittelinkin. Olen vähän innoissani kun tajusin, että nyt kun olen "aikuisten työpaikassa", joudun hankkimaan vähän siistimpiä työvaatteita. Päiväkotityössä tärkeintä on mukavuus ja se, ettei vaatteita tarvitse varoa.


Nämä farkut ostin Lidlistä heräteostoksena ruokakauppareissulla. Sovittamatta tietenkin, koska eihän siellä ole edes sovituskoppeja! Hintaa oli alle 20e ja yllätys oli suuri: ne istuvat ihan täydellisesti!

Tässä jäi nyt vielä käsittelemättä yksi omista kevätmuodin suosikeista, nimittäin ihanat kukkamekot, mutta niille taidan omistaa ihan kokonaisen oman postauksen :)

Mitkä on sinun suosikkeja kevätmuodista?

Ihanaa viikonloppua Ystävät! Minä lähden virkistymään Helsingin Casinolle Abba Show and Dinner- tilaisuuteen.

Kommentit

  1. Minä olen enemmänkin musta-valkoisen ystävä, mutta olen yrittänyt hieman hankkia värejäkin elämään. Lime ja vaaleanpunainen ovat yksi minun suosikeistani mustan ja valkoisen lisäksi. Lidlin farkut näyttää hyvältä. Farkuissa on jotenkin rento olo, vaikka yläosalla saakin vaihtelua- Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun kaapissa on voittopuolisesti harmaata ja mustaa, mutta keväisin alkaa värit aina näyttämään houkuttelevalta! Ja farkut on kyllä aina mukavat. Hyvää uutta viikkoa Sinulle ❤

      Poista
  2. Alkukevään väreistä kaikki muut paitsi keltainen ja tumman vihreä ovat minun mieleeni. Aiemmin en ole pitänyt oranssistakaan, mutta tänä keväänä olen nähnyt sen värisiä juhlavaatteita ja olin yllättynyt, miten ne miellyttivät silmääni. Kaunis tuo pilkullinen mekko ja sopisi varmasti hyvin sinulle. Sitä tosiaankin voisi pitää jo neuletakin ja saapikkaiden kanssa.

    Mukavaa sunnuntaita Sinulle, Virpi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen ja tumma vihreä ovat minullekin sellaisia, että en osaa niitä käyttää. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Krisse ❤

      Poista
  3. Ihanan hempeät sävyt nyt tulossa, vaikka aina rakastankin punaisen twistiä, niin vaaleanpunaista löytyy kaapista paljon.

    Asusi on juuri sellainen, jonka laittaisin itsekin ja myös tuo pilkkumekko.

    Ihanaa sunnuntaita Virpi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on aina ihana! Olenkin miettinyt onko joku ikä, jonka jälkeen sitä ei voi enää käyttää? Toivottavasti ei ole😊 Ihanaa viikkoa Tiia ❤

      Poista
  4. Minä rakastan mekkoja! Erivärisiä ja -kuoseja niin yes please :)
    Lempparivärit ovat maanläheisiä ja tykkään säväyttää näyttävillä asessoreilla.
    Auringonpaistetta maaliskuun päiviin <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!