Bette- box toukokuu!Mun #betteday koitti vihdoin! Sain jo maaliskuun boxin, joka oli kaupanpäällinen ja olin siihen tosi tyytyväinen ja nyt tuli jo toukokuun boxi.


Boxissa on paljon pieniä purkkeja, mikä on tietysti kesää ja reissujen meikkipussia ajatellen kätevää. Lanvinin A Girl in Capri tuoksu oli ainakin ensinuuhkaisulla aika ihana!


Trindin nail balsam lähtee heti kokeiluun, koska nyt kun olen pitänyt kynsiäni ilman geelejä ja lakkaa, ne on muuten hyvät, mutta tosi kuivat.


Tässä Ziaja Kashmir vartalovoiteessa on ainakin ihana tuoksu, muuten vaikuttaa aika perusvartalovoiteelta. Näppärä matkakoko tässäkin.


Affectin puuteri onkin mielenkiintoinen, koska minä olen vannoutunut irtopuuterin käyttäjä ja myös aika nirso sävyn suhteen. No, kokeilemallahan se selviää. Meikin korjailuun ainakin kätevä pitää käsilaukussa.


Luomivärisivellin ihastutti, koska edellinen on jo ihan aikansa elänyt. Heti käyttöön siis :D


Kasvoille tarkoitettu aurinkovoide on minulle tosi hyvä, koska palan herkästi, mutta en tykkää varsinkaan meikin alle laittaa vartalolle tarkoitettua aurinkorasvaa. Aiemmin minulla on ollut Nivean tuote käytössä. Testaan tätä kunhan tulee aurinkoinen ulkoilupäivä.


Shave geeli, no onhan tämäkin kesäksi hyvä. Itse olen bikinirajaan käyttänyt mieluiten Veetiä. 

Jos haluaisit Bette boxin itsellesi, joka kuukausi ilahduttamaan ja esittelemään uutuuksia, pääset tutustumaan ja tilaamaan tästä affiliate linkistä.Kommentit

 1. Tää boksi oli kiva, todellakin kesäinen kuten se esiteltiinkin 😊

  VastaaPoista
 2. Kynsibalsamia jo kolinkinkin kynsien tyveen kun mulla geelikynnet.
  En ollut kovin ilahtunut kun pitkäaikaistilaajana sain kolmannen kerran tuon aurinkorasvan ja toisen kerran sheivausgeelin, mutta toivottavasti sinä tykkäsit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saman luin monen muun pitkäaikaistilaajan kommenteista! Mulla ei vielä ole sitä ongelmaa, että tulisi samoja tuotteita :)

   Poista
 3. Moikka, kiitos vierailusta blogissa, vastavierailulla olen ja ihastuin, kilkkasin itseni lukijaksi. :) Minulle tuli aikanaan bette box jonkun kokeilun ajan, olisiko ollut 3 kk. Tyttären kanssa tuoteita jaettiin, mutta meille osuneet paketit eivät olleet ihan "napakymppi", halvemmaksi olisi tullut ostaa haluamansa tuotteet rahalla. :D Tuo aurinkorasva saatiin ja se oli kyllä mieleinen.
  Aurinkoista viikon alkua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Kaunismäkeen ja mukavaa uutta viikkoa ❤❤❤

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut tekstit

Instagram kuvia