Kokeilussa Philips SceneSwitch LED-lamput




Kokeilen Buzzadorin ja Philipsin kampanjassa Philips SceneSwitch LED -lamppuja, joilla voit säätää valaistusta ilman varsinaista himmennintä. Olen näistä tosi innoissani, koska valaistus on mielestäni tärkeä osa sisustusta ja olen kova säätäämään erilaisten lamppujen kanssa :)



Kokeilin kynttilälamppua ja tavallista lamppua. Valoasetuksia on kolme ja kirkkauden lisäksi muuttuu hieman myös valon sävy. Säätäminen tapahtuu napsauttamalla lamppu päälle ja pois. Alla on kuvat keittiöstämme eri säädöillä.






Kynttilälamppu on käytössä valaisimessa, joka toimii meillä myös yövalona ja kaikista himmein säätö onkin tähän käyttöön juuri sopiva. 




Näitä kuvia ottaessani huomasin kyllä kännykän kameran rajoitukset - valon sävy ei oikein toistu kuvassa samanlaisena kuin luonnossa. Toivottavasti saitte näistä kuitenkin jonkinlaisen käsityksen! Ihastuin näihin lamppuihin ja niitä hankitaan ehdottomasti meille jatkossakin.
Tästä linkistä pääset tutustumaan lamppuihin tarkemmin.


Loppuun vielä pakollinen Luna- juttu: ette arvaa kuinka keskeinen osa sillä omasta mielestään on tämän blogin kirjoittamisessa :) AINA, kun istun koneen ääreen se ilmestyy paikalle. Vaikka olisin kirjoituspöydän ääressä, se väkisin änkeää syliin ja sitten me hankalasti yhdessä kirjoitellaan. 


Ihanaa viikonloppua kaikille! Meillä alkaa talviloma 💙


Kommentit

  1. Nää lamput vaikuttaa mielenkiintoisilta, ajattelin itsekin testata lähiaikoina. Kiva kun kirjoitit niistä :) Mukavaa viikonloppua ja tulevaa lomaviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Joo suosittelen :) Kiitos ja hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
  3. Kuulosti hyviltä lampuilta, noita pitääkin testata:) Teillä on ihanannäköinen keittiö! Luna on kyllä suloinen♥ Kaunista talvipäivää♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!